Varza de bruxelles cu sunca

Varza de bruxelles cu sunca
Cand nu ai chef si nici timp de gatit, prepara rapid aceasta salata plina de vitamine.

Ingrediente:
900 g varza de bruxelles
feliute de sunca
sare si piper
lamaie (optional)

Preparare:
Varza de bruxelles se curata prin indepartarea frunzelor de la suprafata, se taie baza (optional, se pot face si doua taieturi pana la 1/3). Se fierb 5-6 minute in apa si se lasa la scurs. Sunca se frige in ulei si se aseaza peste varza, intr-un castron. Se pune sare si piper dupa gust. Se poate servi cu crutoane, patrunjel sau suc de lamaie.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 4 =