Tocanita de legume de vara

Tocanita de legume de vara
In mijlocul de vara, legumele proaspete si delicioase se gasesc la preturi pentru toate buzunarele. Gustoase si pline de sanatate, legumele sunt alegerea potrivita pentru mancarurile din aceasta perioada.

Pentru tocanita de legume de vara avem nevoie de:
3-4 rosii mari
1 ceapa
1 dovlecel
1 ardei
1 morcov
1 vanata
sare
piper
patrunjel
aredei iute

Se taie marunt ceapa si morcovul si se calesc impreuna in putin ulei. Cand ceapa capata o culoare aurie sticloasa, se adauga ardeiul taiat cubulete si apoi rosiile pasate si fara pielita. Se asezoneaza su sare si piper, se pune ardeiul iute intreg si se acopera vasul si se lasa la foc mic 20 de minute, amestecand din cand in cand.

Ultimele se adauga vinetele si dovleceii, toate taiate in cuburi de dimensiuni potrivite. Se amesteca si se mai lasa pe foc inca 5-10 minute. Cand stingem focul, adaugam patrunjel taiat si mai lasam vasul acoperit, sa se odihneasca.

Tocanita de vara merge de minune cu orez.

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.91 din 5 - 28 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 4 =