Tarta cu malai, fasole si legume
Pentru blat:
1 1/4 cana apa clocotita
2 cani malai
Se porneste cuptorul. Apa clocotita se toarna peste malai pentru a-l umezi si se lasa la racit. Cand a ajuns la temepratura camerei, se intinde si se apaza pe fundul unei tavi, astfel incat crusta ca aiba cel mult 1 cm grosime. Se da la cuptor pentru 30-45 de minute, pana cand se usuca, crapa usor si devine putin maronie.
Pentru umplutura:
2 cani fasole fiarta
1 morcov (fiert o data cu fasolea)
1 mana mazare
1 lingurita chimen
1/2 lingurita oregano
un praf de sare
4 catei de usturoi
4 linguri bulion
1 ceapa
1 ardei gras
optional: branza rasa
Fasolea se paseaza cu morcovul, se adauga condimentele si bulionul, apoi se intinde peste bralul de malai. Se intinde un strat de ceapa si ardei feliati subtire, se presara branza usor sarata si se da la cuptorul incalzit, pentru 30-40 de minute, pana cand branza se topeste. Se serveste calda sau rece.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.