Supa simpla de ciuperci
Data | 00 0000
Desi poate parea simplu de realizat, supa de ciuperci are nevoie de
atentie pentru a dobandi un gust desavarsit.
Ai nevoie de:
1 kg ciuperci
1 cescuta ulei
2 cepe
2 litri supa de carne sau apa
1 cana boabe de fasole fierte
pentru servit, smantana si patrunjel
Carnea se pune la fiert in 3-4 litri de apa si se lasa 45 de minute. Ceapa se caleste si se lasa deoparte. Se calesc si ciupercile taiate marunt, se adauga ceapa taiata fin si totul se toarna in zeama de carne, unde se lasa sa fiarba 30-40 de minute. Cand totul e gata, supa se paseaza. Se serveste cu o lungura de smantana si putin patrunjel proaspat tocat.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.