Supa cu oua la minut
Data | 00 0000
Pe cat de ciudat numele, pe atat de interesanta supa. E o reteta
altfel, pentru cei care vor sa experimenteze in bucatarie si sa obtina
un gust nou.
Ai nevoie de:
1 1/2 l apa
4 lingurite gris
5 oua
patrunjel tocat
1 lingura smantana
sare si piper
optional: patrunjel tocat, crutoane
Preparare:
Se fierb 2 oua tari, timp de 12 minute. La celelalte oua se separa
galbenusurile si se amesteca cu smantana. Se pune la fiert apa cu sare
si, cand incepe sa fiarba, se toarna, in ploaie, grisul. Se lasa sa
fiarba incet, timp de cateva minute, amestecand in continuu cu o
lingura de lemn. Se adauga galbenusurile amestecate cu smantana, la 5
minute dupa ultimul clocot. Galbenusurile fierte se dau pe razatoare
se se aseaza in farfurie, inainte de a turna supa. Se serveste cu
patrunjel tocat si crutoane.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.