Supa crema de cartofi

Supa crema de cartofi
O reteta fara carne, dar suficient de grasa si consistenta din pricina smantanei care se adauga impreuna cu un ou batut. Daca tineti post, puteti renunta la cele doua ingrediente.

2 l apa
2 morcovi
1/2 radacina pastarnac
1 felie telina
1/2 kg cartofi
1 ou
150 g smantana

Morcovul, pastarnacul si telina se curata si se pun la fiert. Dupa 30 de minute se pun si cartofii curatati de coaja si taiati cubulete. Se lasa la fiert pana cand sunt moi cartofii, apoi se ia de pe foc, se mixeaza si se drege cu un galbenus frecat bine cu smantana. Se potriveste de sare. Se serveste cu patrunjel tocat, suc de lamaie si crutoane.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 3 =