Sufleu de conopida
Data | 00 0000
Un fel de mancare usor si aerisit, sufleul de conopoda poate fi
consmat ca ganitura pentru peste, carne sau salata. Este o reteta care
se prepara rapid si rezultatul uimest ede fiecare data. Optional,
pentru un plus de textura su aroma, conopida se poate las ain bucati
mai mari, se poate adauga boia iute sau ardei iute tocat marunt.
Ai nevoie de:
1 conopida
4 oua
250 ml lapte
1 lingurita faina
1 linguri branza rasa
1 ceapa
100 g unt
sare
optional: boia iute sau ardei iute
Preparare:
Ceapa se taie fideluta si se rumeneste in unt, intr-o tigaie. Se
adauga faina si apoi laptele si se fierbe pana se ingroasa ca o
smantana. Conopida se fierbe in apa cu sare, se scurge si se da prin
sita. Se amesteca sosul cu conopida, se adauga branza, sarea, piperul
(optional), galbenusurile, o bucatica de unt si abusurile batute
spuma. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt, se presara
branza rasa si se da la cuptor pana se rumeneste.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.