Rechin cu branza si portocale
Data | 00 0000
Rechinul cu portocale se gateste usor, este gustos si sanatos.
Pentru prepararea rechinului cu portocale aveti nevoie de:
- 1 file de rechin
- 1 cub de unt
- 1 felie branza feta
- 1 maslina
- o jumatate de portocala
- cativa catei de usturoi
- sare, boia
Se incinge untul intr-o tigaie groasa, se pune fileul de rechin si se stropeste cu zeama de la o jumatate portocala. Se arunca peste el cativa catei de usturoi tocati bucati-bucatele si un praf de sare. Se invarte iute, si pe o parte si pe alta, sa nu se prinda, apoi luam fileul cu grija si il asezam pe un platou astfel: putina zeama de la unt, fileul, o felie sau doua de portocala, peste care punem felia de feta, decorata cu maslina. Se ninge cu un praf scurt de boia iute si se serveste fierbinte.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.