Pui la cuptor cu piure de mere
Data | 00 0000
Este o reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Copanele de pui se rumenesc la cuptor, iar cartofii si ceapa sunt o garnitura perfecta.
Ai nevoie de: 4 copane de pui, ulei de masline, sare si piper dupa gust, 50 ml piure de mere (mere date pe razatoarea mica, cu tot cu suc), 1 lingura miere, 50 g unt
Porneste cuptorul. Intr-un vas rezistent la caldura pune copanele de pui, ulei de masline, sare si piper si lasa sa se rumeneasca vreme de 20 de minute.
Separat, intr-o tigaie, se fierbe sucul de mere cu mierea si se lasa sa scada; cand e gata, se ia de pe foc si se amesteca untul. Copanele de pui se ung cu acest sos din piure de mere si se mai lasa la cuptor pentru 2-3 minute.
Se serveste cu sosul turnat deasupra si cu garnitura de cartofi fierti sau taranesti.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.