Pui la cuptor cu piure de mere

Este o reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Copanele de pui se rumenesc la cuptor, iar cartofii si ceapa sunt o garnitura perfecta.

Ai nevoie de: 4 copane de pui, ulei de masline, sare si piper dupa gust, 50 ml piure de mere (mere date pe razatoarea mica, cu tot cu suc), 1 lingura miere, 50 g unt

Porneste cuptorul. Intr-un vas rezistent la caldura pune copanele de pui, ulei de masline, sare si piper si lasa sa se rumeneasca vreme de 20 de minute.

Separat, intr-o tigaie, se fierbe sucul de mere cu mierea si se lasa sa scada; cand e gata, se ia de pe foc si se amesteca untul. Copanele de pui se ung cu acest sos din piure de mere si se mai lasa la cuptor pentru 2-3 minute.

Se serveste cu sosul turnat deasupra si cu garnitura de cartofi fierti sau taranesti.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 5 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 2 =