Prajiturele cu arahide
Data | 00 0000
Avem nevoie de 50g unt sau margarina, 200 g de zahar pudra, 1 ou, 4 linguri de lapte, 1 praf de copt, jumatate de pahar de arahide macinate (fara coaja si nesarate), 250 g faina.
Se freaca untul cu zaharul si apoi se adauga oul intreg, batut dinainte, apoi laptele, arahidele, iar la sfarsit faina amestecata in prealabil cu praful de copt. Se framanta aluatul dupa care se intinde intr-o foaie de aproximativ 5 mm grosime. Se presara deasupra zahar pudra si se taie rondele cu un paharel. Prajiturele astfel formate se aseaza pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina. Se coc la cuptor timp de 10-15 minute, la foc potrivit.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.