Prajitura cu fructe de padure

O reteta simpla, care ne readuce mai aproape vara si prospetimea fructelor.
Ingrediente: 150 g unt 2 galbenusuri 4 albusuri 1 lingura zahar pudra 1 pachet zahar vaniiat 2 linguri lapte 220 g faina 200 g zahar pudra fructe de padure (coacaze, fragi, afine, zmeura, mure) Cum se prepara: Untul se incorporeaza in faina, se adauga 1 lingura de zahar, vanilia, galbenusurile si lapte doar in cazul in care aluatul rezultat este prea gros. Aluatul se intinde direct in tava, se preseaza cu palma uniform si se coace pe trei sferturi. Albusurile se bat spuma tare, adaugind cate o lingura de zahar, mixand in continuu pana se termina tot zaharul. Se intinde deasupra aluatului, apoi se presara boabe proaspete de fructe de padure, curatate de codite. Tava se introduce din nou la cuptor pana cand se intareste glazura. Prajitura se taie patrate.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 4 =