Pilaf vegetarian
Data | 00 0000
E o mancare usoara, delicioasa si simplu de preparat. E gata in mai
putin de o ora.
Ingrediente:
300 g orez
500 g mazare verde
500 g ciuperci
2 cepe mari
1 morcov
radacina de patrunjel (cat intra intr-o ceasca)
ulei
sare si piper, dupa gust
Preparare:
Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel intr-un litru de apa cu
putina sare. Cand sunt aproape gata se adauga mazarea congelata si se
mai lasa 10 minute. La final, totul se strecoara de apa si se lasa la
racit. Orezul se spala si se fierbe cu putina sare. Cand e gata se
adauga deasupra legumele si putin ulei. Tot amestecul se toarna intr-o
cratita unsa cu unt si se da la cuptor pentru 10-20 de minute. Intre
timp, se spala si se curata ciupercile, se calesc in putin unt si se
servesc peste pilaf.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.