Pilaf vegetarian

Pilaf vegetarian
E o mancare usoara, delicioasa si simplu de preparat. E gata in mai putin de o ora.

Ingrediente:
300 g orez
500 g mazare verde
500 g ciuperci
2 cepe mari
1 morcov
radacina de patrunjel (cat intra intr-o ceasca)
ulei
sare si piper, dupa gust

Preparare:
Ceapa, morcovul si radacina de patrunjel intr-un litru de apa cu putina sare. Cand sunt aproape gata se adauga mazarea congelata si se mai lasa 10 minute. La final, totul se strecoara de apa si se lasa la racit. Orezul se spala si se fierbe cu putina sare. Cand e gata se adauga deasupra legumele si putin ulei. Tot amestecul se toarna intr-o cratita unsa cu unt si se da la cuptor pentru 10-20 de minute. Intre timp, se spala si se curata ciupercile, se calesc in putin unt si se servesc peste pilaf.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =