Pepene galben cu sampanie
Data | 00 0000
Este racoritor, vitaminizant si chic. Il poti servi prietenilor intr-o dupa-masa fierbinte, precis va deveni o sursa de buna-dispozitie. Sau il poti savura in liniste, dupa o zi stresanta la birou.
Ai nevoie de cateva felii de pepene galben, doua cani cu sampanie, miere si putin compot de ananas. Pepenele galben se taie cuburi si se pune intr-un blender, impreuna cu sucul de ananas. Se lasa zece minute la congelator, dupa care se toarna intr-un pahar, doua treimi. Se umple cu sampanie rece si se decoreaza cu felii de pepene galben si felii de ananas.
Cel mai potrivit este vinul spumos, romanesc, demisec alb. Fereste-te de cele cu adaos de arome (piersici sau alte minunatii).
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.