Pepene galben cu sampanie

Pepene galben cu sampanie
Este racoritor, vitaminizant si chic. Il poti servi prietenilor intr-o dupa-masa fierbinte, precis va deveni o sursa de buna-dispozitie. Sau il poti savura in liniste, dupa o zi stresanta la birou.

Ai nevoie de cateva felii de pepene galben, doua cani cu sampanie, miere si putin compot de ananas. Pepenele galben se taie cuburi si se pune intr-un blender, impreuna cu sucul de ananas. Se lasa zece minute la congelator, dupa care se toarna intr-un pahar, doua treimi. Se umple cu sampanie rece si se decoreaza cu felii de pepene galben si felii de ananas.

Cel mai potrivit este vinul spumos, romanesc, demisec alb. Fereste-te de cele cu adaos de arome (piersici sau alte minunatii).

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 1 =