Mazare cu branza de oaie

Mazare cu branza de oaie
Este o reteta usoara, cu suficient dichis cat sa poata fi servita la o masa aniversara. Cu siguranta va surprinde prin combinatia de gusturi si arome.

Ingrediente:
300 g mazare verde
200 g branza de oaie
1 ceapa medie (sau 2-3 legaturi de ceapa verde)
Ulei de masline
Putin otet
alune, nuci, seminte de floarea soarelui sau de in, prajite la cuptor sare

Mazarea se fierbe 5 minute in apa deja clocotita, dupa care se clateste imediat cu apa rece. Separat, se faramiteaza branza si se aseaza in castronul de salata, se toarna deasupra mazarea, ceapa taiata fin, putin ulei de masline si otet si se amesteca usor. Se serveste cu seminte si nuci prajite deasupra.

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.8 din 5 - 5 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 3 =