Fursecuri de portocala
Data | 00 0000
O reteta speciala, cu o aroma de sarbatoare. Inainte de a rade coaja
de portocale, spala bine cu apa in care ai dizolvat putin bicarbonat
de sodiu sau apa diluata cu otet.
Pentru aluat, ai nevoie de:
200 g unt la temperatura camerei
200 g zahar
6 galbenusuri
3 oua intregi
300 g faina
coaja rasa de la o portocala
Untul se freaca bine cu zaharul pana devin o crema fina. Se incorporeaza apoi galbenusurile, faina si ouale. Se amesteca bine si se incorporeaza si coaja de portocale. Aluatul astfel format se pune cu o lingurita intr-o tava dublata si hartie de copt. Fursecurile se coc 10 minute in cuptorul incins si se lasa la racit pe un blat de lemn.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.