Fursecuri de portocala

Fursecuri de portocala
O reteta speciala, cu o aroma de sarbatoare. Inainte de a rade coaja de portocale, spala bine cu apa in care ai dizolvat putin bicarbonat de sodiu sau apa diluata cu otet.

Pentru aluat, ai nevoie de:
200 g unt la temperatura camerei
200 g zahar
6 galbenusuri
3 oua intregi
300 g faina
coaja rasa de la o portocala

Untul se freaca bine cu zaharul pana devin o crema fina. Se incorporeaza apoi galbenusurile, faina si ouale. Se amesteca bine si se incorporeaza si coaja de portocale. Aluatul astfel format se pune cu o lingurita intr-o tava dublata si hartie de copt. Fursecurile se coc 10 minute in cuptorul incins si se lasa la racit pe un blat de lemn.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 2 =