Friptura din piept de pui cu rozmarin

Friptura din piept de pui cu rozmarin
Dupa o ora la cuptor, carnea va deveni frageda si amestecul de usturoi, razmarin, otet si vin alb va crea un fel de mancare gustos si aromat.

Ingrediente:
1 bucata piept de pui
5-6 catei de usturoi, pisati
1 lingurita de rozmarin
3 linguri ulei
100 ml vin alb

Preparare:
Pieptul de pui se curata, se spala si se taie in cate bucati urmeaza sa fie servite. Se prepara un mijdei din usturoi, sare, piper si rozmarin pisat, cu care se freaca bine carnea. Bucatile de arne se pun intr-un vas termorezistent, se toarna restul de mujdei si condiment, vinul alb si se da la cuptor pentru 45-60 de minute. Se serveste cu salata sau garnitura de legume.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 5 =