Drob cu legume si sunca

Drob cu legume si sunca
Ca aperitiv sau chiar ca o la cina ori la masa de dimineata, o felie din acest drob contine o portie serioasa de proteine si vitamine. Reteta poate fi usor modificata intr-una vegetariana, inlocuind sunca cu branza sau un dovlecel in plus.

Ai nevoie de:
2 dovlecei
3-4 morcovi
1 ceapa
150 g faina
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
150 g sunca
4 oua
1 ceasca ulei
cascaval ras
1 legatura de patrunjel

Preparare:

Morcovii si dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoare. Ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Ouale se bat si se amesteca impreuna cu morcovii, dovleceii, ceapa si patrunjelul. Sunca (sau branza/legumele) se taie cubulete si se adauga peste compozitia cu oual se adauga incet-incet si faina amestecata in prealabil cu praul de copt si sarea. Aluatul se toarna intr-o tava de yenna sau tapetata cu unt si faina (sau pesmet), se presara cascavalul razuit si se lasa pentru 45 de minute in cuptorul preincalzit. Se serveste rece.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 2 + 2 =