Desert cu mere cu branza

Desert cu mere cu branza
Aceasta este o placinta simpla, dar care ne trimite parca si mai mult cu gandul la atmosfera sarbatorilor din cauza aromei de scortisoara. Se prepara rapid si, daca este ornata deosebit, poate fi servita ca desert la o cina festiva.

4 mere
1/2 kg branza de vaci
4 linguri zahar pudra
coaja rasa de lamaie
1 lingurita zeama de lamaie
1 lingura lapte
1 plic zahar vanilat
un varf de cutit de sare

Se freaca branza de vaci cu zaharul, sarea si putin lapte pana cand devine o spuma fina. Se adauga coaja de portocale, merele date pe razatoarea mica si zaharul vanilat. Crema astfel formata se toarna in cupe si se da la frigider. Se serveste rece, cu frisca si dulceata.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 3 + 3 =