Ciorba de mazare

Ciorba de mazare
Ciorba de mazare este un preparat care se poate consuma rece, ideal pentru zilele caniculare de vara.

Pentru a prepara ciorba de mazare avem nevoie de:
1/2 kg mazare
2-3 morcovi
1 pastarnac
o telina mica
1 cana de orez
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
2-3 rosii zemoase
ulei, sare, piper
o legatura de marar verde

Ceapa se taie marunt si ce caleste usor in putin ulei. Se adauga albitura, usturoiul, morcovul taiat cubulete mici si se lasa la fiert in putina apa. Cand legumele s-au inmuiat, se completeaza oala pana sus, se adauga si mazarea, rosiile taiate marunt fara pielita.

Dupa ce a fiert mazarea, se pune si orezul, se mai lasa 5 minute apoi se ia de pe foc si se pune la final mararul verde, taiat marunt.

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.42 din 5 - 6 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 5 - 3 =