Ciorba cu carne de vita
Ingrediente:
500g rasol de vita
500g rasol de vita fara os
150ml bulion
100g mazare congelata sau din conserva
2 cepe
1 radacina patrunjel
1 felie groasa de telina
3-4 morcovi
3 cartofi
3 rosii
sare
4 linguri ulei
leustean
Preparare:
Rasolul cu os se pune intr-o tava si se baga la cuptor pentru 30 de minute; cel fara os se taie cubulete, se pune in tava si se mai lasa inca 20 de minute. Se pun pe foc 5 litri de apa in care se adauga carnea si osul; se ia spuma, se pune ceapa taiata felii si se lasa sa fiarba 2 ore. Cand carnea e fiarta bine se scoate osul, se adauga zarzavaturile, sarea si se lasa sa mai fiarba 20 de minute la foc potrivit. Dupa aceasta perioada se pun cartofii si se mai lasa inca 20 minute. La final se presara leustean si se acopera cu capac. Se serveste calda.
Comentarii 0 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.