Budinca de piersici

Budinca de piersici
Budinca de piersici este o prajitura de sezon, racoritoare si usor de preparat. Se orneaza cu frisca si miere.

Ingrediente budinca de piersici:
8 oua
o cana de zahar
o ceasca de faina
frisca
trei piersici mari

Se separa albusurile de galbenus. Galbenusurile se freaca apoi cu zaharul si faina. Piersicile se curata de samburi si se omogenizeaza intr-un blender. Se torna peste galbenusuri se omogenizeaza. Apoi, amestecul obtinut se toarna intr-o forma de prajituri, unsa cu unt pe margine si se da la cuptor.

Dupa ce s-a racit, se stropeste cu putina miere si se orneaza cu frisca pe deasupra.

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 4 =