Aluat de pizza fara drojdie
Data | 00 0000
De cate ori nu s-a intamplat sa-ti fie pofta de pizza, dar sa nu poti
sa faci pentru ca nu mai aveau drojdie in casa? Reteta de pizza al
carei blat se face fara drojdie este cea mai simpla, mai ales pentru
gospodinele care nu se descurca cu framantatul.
Pentru blatul de pizza fara drojdie, ai nevoie de:
250 g faina
2 lingurite praf de copt
1/4 ceasca ulei
150-170 ml apa
Pentru umplutura:
legume
carne
Preparare:
Se porneste cuptorul. Ingredintele pentru blat se amesteca si se
framanta pana se formeaza un aluat care nu se mai lipeste de marginile
castronului. Se unge tava de pizza cu ulei sau cu unt, se intinde
aluatul si se da pentru 5-10 minute la coptor (aluatul fara drojdie se
coace mai repede, deci trebuie mare atentie). Se acoate, se pun
deasupra ingredientele pentru pizza, dupa gustul fiecaruia, si apoi se
mai da la cuptor pentru inca 10 minute.
Comentarii 2 comentarii
Lasa un raspuns
Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.