Cum sa creezi un spatiu perfect in jurul casei tale?

Cum sa creezi un spatiu perfect in jurul casei tale?
Tot mai multi romani se muta sau isi doresc sa se mute la casa / vila, principalul motiv fiind acela de a avea o gradina proprie. In jurul casei, in fata, in spate sau in lateral, cat de mic ar fi acest spatiu, poate fi amenajat exact conform preferintelor proprii. Casele sunt tot mai cautate inclusiv in mediul urban si in apropierea marilor orase, unde preturile sunt ceva mai mici.

Amenajarea gradinii depinde de ceea ce iti doresti mai mult si de profilul familiei. Spre exemplu, in familiile cu copii, se pune accent pe amenajari specifice jocurilor - teren pentru sport, leagane etc. In cazul cuplurilor fara copii sau cu copii mai mari, se amenajeaza adesea o mica gradina de legume, cel putin ca hobby pentru relaxare. Se poate monta un balansoar, se poate amenaja un foisor. Este foarte placut sa iei masa in gradina in sezonul cald sau cel putin sa savurezi acolo cafeaua de dimineata ori sa stai de vorba cu prietenii seara tarziu, deci o zona cu masa, scaune si umbrela sau copertina este de mare folos.

 

Pentru a realiza cat mai placut partea de iluminare, se pot cumpara lampi solare. Acestea sunt disponibile online la preturi mici, in categoriile de bricolaj - DIY. Se instaleaza simplu si sunt disponibile in foarte multe variante. Daca vrei sa comanzi lampi solare ieftine, poti de exemplu sa accesezi magazinul online souqeshop.ro. "Vrei sa ai parte de cele mai bune lampi solare? Atunci ai ajuns la locul potrivit, in cadrul magazinului nostru de electronice vei gasi cea mai potrivita lampa solara de gradina. Gradina ta are nevoie de atentie din partea ta, deoarece doar asa te poti bucura de ea atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii", se precizeaza pe website-ul mai sus mentionat, in categoria cu lampi solare ieftine pentru gradina.

 

Lampile solare sunt o noua moda in gradinarit, una extrem de accesibila oricui. Sunt ieftine si vin in o multime de variante din punct de vedere estetic si functional. Pe scurt, acestea sunt dotate cu un sistem de captare a energiei solare pe timpul zilei, iar in timpul noptii produs lumina consumand exact acea energie. Practic, sunt ecologice si fara costuri de functionare, caci utilizeaza energie solara regenerabila, gratuita.

 

Este important sa existe elemente vizuale cat mai placute si cat mai naturale in spațiul din jurul casei tale. In functie de obiceiuri si preferinte, se poate monta un spatiu pentru gratar, se pot amenaja alei, se poate monta o bancuta. Pentru timp liber extrem de placut pe timpul sezonului cald, o idee poate fi si instalarea unei piscine speciale. Exista piscine care se monteaza si demonteaza rapid la nevoie, disponibile in magazine la costuri prietenoase.

 

De asemenea, daca exista un buget mai mare, se poate cumpara o cada cu bule de tip jacuzzi, pentru momente de relaxare deplina - propriul tau spa. Online pot fi gasite multe alte idei pentru amenajarea gradinii, inclusiv plantare de copaci pentru umbra, pomi fructiferi, spatii pentru animale de companie, zone cu flori.

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.5 din 5 - 4 voturi.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 1 + 2 =