Omnires - colectia Contour de Paulina Shacalis

Omnires - colectia Contour de Paulina Shacalis
Colectia Contour conceputa de Paulina Shacalis pentru Omnires intriga prin forma sa clasica, dar totodata extravaganta si detaliile decorative. Texturile somptuoase si materialele de cea mai inalta calitate creioneaza manopera impecabila in fiecare detaliu.

 

 

 

 

Formele arhitecturale indraznete, alaturi de suprafata crestata si tehnologia PVD ce asigura rezistenta ridicata la zgarieturi alcatuiesc aspectul modern, autentic al colectiei cu finisaje pe crom lucios, auriu mat si antracit periat, nuante contemporane, perfect netede la atingere pentru a stimula simturile prin fuziunea dintre forma si functionalitate. 

Obiecte care atrag inca de la intrarea in baie atentia, aceste baterii pot fi vazute precum diamantele incaperii care ofera pe langa designul brut, nobil si o utilitate aparte pentru a completa intreaga experienta vizuala. Aici vorbim despre baterii de lavoar, bideu, cada, sisteme si coloane de dus, precum si baterii incastrate, modele ce se vor plia pe nevoile clientilor, garantand usurinta utilizarii datorita efectului anti-alunecare. 

Ca material principal folosit, alama de inalta calitate asigura durabilitatea bateriilor in timp, iar cartusele ceramice impreuna cu aeratoarele sustenabile ce combina apa cu aer pentru un flux constant de apa reduc consumul cu pana la 50% datorita tehnologiei avansate Eco-Water.

 

Colectia Contour si-a demonstrat fiabilitatea si originalitatea mai ales prin castigarea premiilor precum Red Dot Award si Must Have Award unde a fost extrem de apreciata pentru designul inedit, devenind chiar finalista in competitia Dobry Wzór (Good Design). 

Daca simti ca aceasta colectie este pe masura personalitatii tale, pe melthdesign.ro gasesti produsele pe toate finisajele. 

Am creat MELTH DESIGN intr-o vreme in care casele devenisera fortarete in calea unui invadator periculos si invizibil. Si in timp ce dormitoarele si bucatariile se transformau in birouri si restaurante, iar sufrageriile in spatii de joaca si sali de sport, baia ramasese ultimul sanctuar al intimitatii si al intalnirii cu cel mai sincer tu.

Ne-am dat seama atunci ca acel spatiu care, de obicei, era semnalizat musafirilor in trecere, printr-un simplu gest al mainii – „acolo e baia”, avea nevoie mai mult ca oricand sa fie pus in valoare si sa isi primeasca demnitatea de Camera. Era timpul sa nu mai fie „locul despre care nu se prea vorbeste”, ci o incapere pe masura personalitatii celui care o detine.

Dar transformarile nu sunt deloc cel mai simplu lucru din lume. Stim foarte bine asta. De aceea, noi, cei de la MELTH DESIGN, avem grija ca lucrurile sa se intample.
Foto: Melth Design

 

 

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns


Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.
Intrebare antispam: 4 - 1 =